Ich και Μί-mich

Sunday, September 18, 2005

Μια βραδιά στο Λυκαβητό

Παρασκευή βράδυ, Λυκαβητός, μια δόση φεγγαράδας, συνεφιασμένος ουρανός (το τέλειο δηλαδή σκηνικό, ιδιαίτερα αν έχεις καιρό να ανέβεις) και Rocky Horror Show! Μια interactive μουσική παράσταση η οποία όντως άφησε εντυπώσεις. Τα κοστούμια άψογα, τα τραγούδια ξεσηκωτικά, οι ηθοποιοί ιδιαίτερα άνετοι και άκρως επικοινωνιακοί. Την παράσταση σίγουρα έκλεψε ο Φρανκ (dr Frank, τρανσέξουαλ από την Πενσυλβάνια) και ο Rocky -το Πλάσμα- τον οποίο ενσάρκωνε ένας μαυρούκος φορώντας, όπως επιβάλλεται, ένα καυτό λευκό σλιπάκι, ο οποίος και επιδόθηκε σε τρελά κουνήματα!
Το κοινό εφοδιασμένο με νεροπίστολα, ρύζια, χαρτιά υγείας, φακούς και άλλα gadgets συμμετείχε στην παράσταση από την αρχή ως το τέλος. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Χορός, τραγούδια, greeklish βρισίδια (ήταν μέσα στις υποχρεώσεις του κοινού) και μπουγελο-πόλεμος.
Μορφή ένας κυριούλης θεατής, αγγλότατος, με την κλασική φάτσα Καρόλου, φορούσε σακάκι από κοστούμι, παπιγιόν και ένα glamour ροζ τριγωνικό καπελάκι!
Μοναδικό μελανό σημείο της βραδιάς το γεγονός ότι δεν πρόλαβα να πάρω νεροπίστολο...Παρόλα αυτά πρέπει να μεταβιβάσω ευχαριστήριο μήνυμα στην κοπελίτσα που καθόταν μπροστά μου, γιατί όχι μόνο μας έφτιαξε καπελάκια από εφημερίδες αλλά μου δάνεισε το νεροπίστολό της και μου έφυγε ελαφρώς το απωθημένο.Μέχρι τότε με τη φίλτατη Δ. απλά καταβρέχαμε τους μπροστινούς με ένα μπουκαλάκι νερό...Σίγουρα η καλύτερη βραδιά του Σεπτεμβρίου!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home