Ich και Μί-mich

Wednesday, September 21, 2005

Girls just wanna have fun



Θυμήθηκα σήμερα ένα φοβερό περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από πολλούς μήνες σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.
Περίεργο αλλά αρκετά ενδιαφέρον μαγαζί και κυρίως με εκκεντρική kinky διακόσμηση. Κοντά στην είσοδο του μαγαζιού ήταν κρεμασμένο ένα κλουβί μέσα στο οποίο είχαν βάλει ένα πλαστικό πουλί. Τι πουλί; Από αυτά που δεν πετάνε, δεν κελαϊδάνε, που παρόλα αυτά τους βγάζουνε ονόματα όπως Γιαννούκος, Big Master, Καραφλός Εκδικητής...η γνωστή τέλος πάντων μαλαπέρδα. Το κλουβί κρεμόταν ανέμελα ώσπου το πήραν χαμπάρι δυο κοπελίτσες..
Με ύφος "αχ θα κάνω το κομμάτι μου τώρα" αλλά προφανώς παρακινούμενες από άλλες ενορμήσεις, άρχισαν να πετάνε ρυθμικά και χαριτωμένα η μία το κλουβί στην άλλη. Ήταν ένα πολύ γελοίο σκηνικό γιατί έβλεπες δυο κοριτσούδια σε στυλ Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι,να παίζουνε αθώα με ένα πουλί. Ρίχνοντας κλεφτές ματιές στους υπόλοιπους του μαγαζιού με ασορτί χαζοχαρούμενα γελάκια συνέχισαν να επιδίδονται στο πήγαινε -έλα, με πολλές τσαχπινιές.
Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι αγρίεψε...οι αθώες παρθένες μετατράπηκαν σε μαινάδες..Η απόσταση μεταξύ τους μεγάλωσε και εκείνες άρχισαν με δύναμη να πετάνε το κλουβί η μία στην άλλη. Τα προηγούμενα γελάκια είχαν τώρα κάτι το σατανικό σαν να έλεγε η μία στην άλλη "Πάρτα μωρή άρρωστη" και η άλλη με εξίσου την ίδια μανία να απαντάει "στη μούρη σου"! Πραγματικά ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ! Το κλουβί άρχισε να διαγράφει τρελές τροχιές και να επιδίδεται σε κυκλικές πια κινήσεις (ξέρω εγώ μπορεί να έχει το συμβολισμό του και αυτό: όπως είχε πει και ένας φίλος μου καθώς κάναμε κούνια σε καφετέρια-" έχω ακούσει ότι η κυκλική κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό μια γυναίκα"). Εκεί που παρακολουθούσαμε τα πρώην κοριτσόπουλα και τις νιν λυσσάρες να παίζουνε, το κλουβί ξεφεύγει από τον έλεγχό τους και προσγειώνεται στο κεφάλι μιας κοπελίτσας η οποία πέρναγε τη στιγμή εκείνη. Το παιχνίδι τέλειωσε άδοξα, ενώ την πλήρωσε άμαχος πληθυσμός- υπάρχει ένα καρούμπαλο να το επιβεβαιώσει! Πάντως την επόμενη φορά που πήγα στο μαγαζί το πουλί είχε κάνει φτερά!
Ηθικό δίδαγμα;Girls don't overdo it, it might give you a Headache!!Με πιάννεις;

0 Comments:

Post a Comment

<< Home