Ich και Μί-mich

Saturday, October 22, 2005

Μια φορά και ένα καιρό...

σε μια μακρινή και εξωτική χώρα, ήταν ένας άνδρας, σπουδαγμένος (με το μπαλέτο και τα γαλλικά του), ο οποίος είχε μια μεγάλη αδυναμία: του άρεσε να ασχολείται με την ψυχολογία. Αρχικά το έκανε ερασιτεχνικά, προσπαθούσε να μπει στην ψυχολογία του άλλου και να κατασκευάζει θεωρίες για την ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία. Μια ωραία ημέρα όμως ήρθε ένα μαγικό κουτί, από εκείνα που μπορούν να εκπληρώσουν την κάθε επιθυμία σου! Το κουτί ρώτησε τον άνδρα: τι θα ήθελες περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο?Και ο άνδρας χωρίς δισταγμό απάντησε: "Θέλω να γίνω σπουδαίος, θέλω να γίνω αναγνωρίσιμος, θέλω να καταξιωθώ.." και από βάτραχος έγινε πρίγκιπας!Είχε την ευκαιρία να μιλάει ζωντανά με χιλιάδες ανθρώπους και επιτέλους να κάνει επαγγελματικά πια το ψυχογράφημά τους. Μια κρύα ημέρα του Οκτωβρίου κάλεσε σε μεσημεριανό καφέ μια τραγουδιάρα. Εκείνη πραγματικό αηδόνι, άνοιγε το στόμα της και η φωνή της σε ταξίδευε σε μαγικούς τόπους- άλλοτε στην εποχή της Ιεράς Εξέτασης και άλλοτε στον κόσμο του Fear Factory. Την ρωτάει λοιπόν ο ήρωάς μας για τις προσωπικές της σχέσεις:
Άνδρας: Πώς είσαι μέσα σε μια σχέση;
Τραγουδιάρα: Δίνω πολύ βάση στον σεξουαλικό τομέα, πρέπει να ταιριάζει η χημεία μας
Άνδρας: Άρα είσαι μια πολύ σεξουαλική γυναίκα. Ρωτάω όμως, μήπως είσαι σεξίστρια?
Η τραγουδιάρα φίλη μας, τον κοιτάει γλυκά με μια απορία..
Άνδρας: Ξέρεις τι σημαίνει σεξίστρια,ε?
Η τραγουδιάρα γνέφει καταφατικά ...
Άνδρας: Επειδή με έχουν κατηγορήσει ότι παίζω τον ψυχολόγο, σε ρωτάω είσαι σεξίστρια?Αποδίδεις στα πάντα σεξουαλικό νόημα?
....
Και ζήσανε αυτοί καλά αλλά καταστράφηκε το σύμπαν...

3 Comments:

  • exxexxe, το είδα κι εγω. όσον αφορά πάντως τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια, πιστεύω πως την "έκοψε" σωστά

    By Blogger ., at 9:03 AM  

  • Ζήτω η χημεία, κάτω το σεξ!

    By Anonymous Anonymous, at 9:10 AM  

  • Marilina: Κρίμα και για τις δυο μας που είδαμε αυτήν την εκπομπή!χα,χα. Στάνταρ πάντως ισχύει για αυτήν την τραγουδίστρια!
    Βlack Perl: πόρωση με τη χημεία,ε? :)

    By Blogger pro-futura, at 2:54 PM  

Post a Comment

<< Home