Ich και Μί-mich

Sunday, December 11, 2005

Christmas Carols

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία, δεν έχει δώρα και τραγούδια εορταστικά, δεν έχει κουραμπιέδες και μελομακάρονα, δεν μιλάει για την αγάπη, για χάρες και πανηγύρια. Είναι μια ιστορία μυστηρίου, μια ιστορία τρόμου...
Πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου και το σπίτι αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμούς Χριστουγέννων. "Το δέντρο που πληγώσαμε" γίνεται σύμβολο της οικογενειακής εστίας, σύμβολο εορτής και χαράς, στολισμένο με φωτάκια, μπάλες και χαρούμενες αναμνήσεις. Η μητέρα βάζει τις τελευταίες πινελιές..όλα είναι τέλεια για τον εορτασμό τον Χριστουγέννων..κανείς δεν ήξερε τι θα επακολουθούσε!
Η ατμόσφαιρα ξαφνικά παγώνει..ένας κρύος αέρας διαπερνά όλους..ένα μυστήριο πλανάται στο βασίλειο της Φρουτοπίας!Ο ένοχος αεικίνητος, στυγνός εκτελεστής, χωρίς να αφήσει ίχνη εξολοθρεύει ένα-ένα τα μέλη της χριστουγεννιάτικης φάτνης!Πρώτο θύμα το πρόβατο!Εθεάθη χωρίς ουρά και χωρίς πίσω πόδια...ο ιατροδικαστής υπολογίζει ότι ο υπαίτιος είναι επαγγελματίας αφού ο ακρωτηριασμός έγινε χειρουργικά αλλά άκρως βασανιστικά...υπολογίζει ότι το θύμα εξέπνευσε μετά από 2 ώρες ανυπόφορου πόνου...Οι υποψίες μας κινήθηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση...δεν είχαμε όμως πολλά στοιχεία στα χέρια μας..
Ο δολοφόνος δεν άργησε να ξαναχτυπήσει!Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες βρέθηκε κομματιασμένο το σώμα του Ιωσήφ ενώ είχε εξαφανιστεί εντελώς η μία αγελάδα...είχαμε να κάνουμε με έναν serial killer, με έναν μανιακό...ένας "Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης" φαινόταν να είχε στοιχειώσει το σπιτικό μας!Παρόλα αυτά η λύση του μυστηρίου ήταν πολύ κοντά..ο δολοφόνος είχε γίνει απρόσεκτος, άφησε ίχνη που τελικά σφράγισαν την καταδίκη του..
24 ώρες μετά ο ένοχος βρέθηκε!Η λαγνεία του για αίμα και καταστροφή τον οδήγησαν στην "Παγίδα του Νόμου"...πιάστηκε στα πράσα να μασουλάει το θείο βρέφος..Σας παρουσιάζω τον "Εξολοθρευτή", "To άνθος του κακού" αυτοπροσώπως:










2 Comments:

  • Nomiza oti ekanes tribute ston agapimeno mou Tim Burton. Meta katalava, oti ekei stin eksohi boroun na simvoun Rural Legends, se adithesi me tous ksenerwtous Urban pou ehoume na diigithoume emeis oi koinoi astoi.

    Pantws gia kalo kai gia kako, tha kleidwna prin koimithw....

    By Blogger Ziggy, at 1:16 PM  

  • Be aware Ziggy....ο τρόμος παραμονεύει..το τριχωτό τέρας της φωτογραφίας παραμένει ελεύθερο και πιο διψασμένο παρά ποτέ για αίμα...

    By Blogger pro-futura, at 11:53 AM  

Post a Comment

<< Home