Ich και Μί-mich

Wednesday, December 28, 2005

3, 2, 1...

Ας υποδεχτούμε λοιπόν τη χρονιά του σκύλου, η οποία όπως λένε θα είναι πολύ καλύτερη από του κόκκορα. Η νέα χρονιά επίσημα ξεκινάει στις 29 Ιανουαρίου, οπότε έχουμε καιρό ακόμα για να τραγουδήσουμε το θεϊκό άσμα "Πάει ο παλιός ο χρόνος".Για όσους γεννήθηκαν το 1981 δηλαδή τη χρονιά του Phoenix ή όπως λένε του κόκκορα (καλή ώρα όπως εγώ) η καλοτυχία θα συνεχιστεί (γιατί αυτόν το χρόνο που ήταν και δικός μας ξεσκιστήκαμε με το συμπάθειο στην καλοτυχία), πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο, ταξίδια και κοινωνικές επαφές. Την άλλη φορά θα σας ρίξω και τα χαρτιά (την ερωτική πασιέντζα) και On-line θα σας αποκαλύψω πότε θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας και όλα αυτά χωρίς συνδρομή και χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις (γιατί η γνώση είναι δημόσιο αγαθό και δεν θα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο προς πώληση). Τάδε έφη pro-futura...
Άντε καλά να μας μπεί..!

Sunday, December 18, 2005

The Κιθάρα

Είναι απίστευτο πώς μικρά και άσχετα γεγονότα μπορούν να διαταράξουν τις καθημερινές ισορροπίες. Ο προσωπικός κόσμος του καθενός έχει δομηθεί πάνω σε κατανοητά για το συγκεκριμένο άτομο σχήματα λόγου και πράξης, αναγκαία συνθήκη για την αίσθηση της ασφάλειας και αρμονίας. Οτιδήποτε παρεκκλίνει από αυτά επιφέρει στην καλύτερη περίπτωση μια ανησυχία και στην χειρότερη το χάος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω γεγονός που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες: Ήταν περασμένες 04:00 και αφού τέλειωσα το σερφάρισμα στο internet και ετοιμαζόμουνα να την πέσω σαν παιδί και εγώ, παρατήρησα ότι για κάποιο περίεργο λόγο το δωμάτιο φαινόταν αλλαγμένο. Σε μια ακρούλα, παρατήρησα κάτι εντελώς άσχετο! Μια θήκη κιθάρας..Για να εξηγούμε, η οικογένεια μου δεν είναι ακριβώς και η Von Trap family (Μελωδία της Ευτυχίας). Η μόνη καλλιτεχνική ανησυχία που εκδηλώθηκε σε αυτό το σπίτι ήταν όταν στα χρόνια της νεότητάς μου βασάνιζα ένα αρμόνιο και μια φλογέρα..το μεν αρμόνιο διατηρείται ως έκθεμα στο δωμάτιό μου, για τη δε φλογέρα δεν είμαι σίγουρη. Οπότε η παρουσία μια κιθάρας στο χώρο ήταν κάτι σαν να διασχίζει μια κότα την Συγγρού, τόσο άσχετο και τόσο σουρεάλ. Πιο πιθανό μου ήταν η θήκη να έκρυβε μια καραμπίνα σε στυλ Ντεσπεράντος παρά να έχει κιθάρα..κι όμως..είχε κιθάρα..τώρα το ποιος δεν έχει σημασία, ούτε το γιατί...το ζητούμενο είναι ότι για μία ολόκληρη μέρα, μέχρι να με επαναφέρει κάποιος στην τάξη, κυκλοφορούσα σαν αυτιστικό επαναλαμβάνοντας "Τι δουλειά έχει αυτή η κιθάρα εδώ?"..
Τέλος πάντων, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίζω να ταλαιπωρώ και την κιθάρα..αν και για να είμαι ειλικρινής ένα φεγγάρι σόλαρα σε ένα συγκρότημα made in USA, εντάξει περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνω..

Wednesday, December 14, 2005

Τι μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει?

...όταν έχει κοιμηθεί ακριβώς 15 ώρες..
...έχει ήδη δει 2 ταινίες..
...έχει μιλήσει 100 ώρες στο τηλέφωνο..
...είναι 02:00 το βράδυ και δεν έχει ύπνο..
...έχει σερφάρει ήδη στο internet..
...βαριέται να διαβάσει κάτι- κήρυξε και αυτός αποχή/ απεργεία..
...και όλοι κοιμούνται?
Στην περίπτωσή μου ακούει μελαγχολικά τραγουδάκια, κοιτάει παλιές φωτογραφίες και μελαγχολεί( By the way, όχι ρομαντικές φωτογραφίες, δηλαδή άσχετο)...Λες να μου ξανάρθει περίοδος?χα,χα..

Sunday, December 11, 2005

Christmas Carols

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία, δεν έχει δώρα και τραγούδια εορταστικά, δεν έχει κουραμπιέδες και μελομακάρονα, δεν μιλάει για την αγάπη, για χάρες και πανηγύρια. Είναι μια ιστορία μυστηρίου, μια ιστορία τρόμου...
Πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου και το σπίτι αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμούς Χριστουγέννων. "Το δέντρο που πληγώσαμε" γίνεται σύμβολο της οικογενειακής εστίας, σύμβολο εορτής και χαράς, στολισμένο με φωτάκια, μπάλες και χαρούμενες αναμνήσεις. Η μητέρα βάζει τις τελευταίες πινελιές..όλα είναι τέλεια για τον εορτασμό τον Χριστουγέννων..κανείς δεν ήξερε τι θα επακολουθούσε!
Η ατμόσφαιρα ξαφνικά παγώνει..ένας κρύος αέρας διαπερνά όλους..ένα μυστήριο πλανάται στο βασίλειο της Φρουτοπίας!Ο ένοχος αεικίνητος, στυγνός εκτελεστής, χωρίς να αφήσει ίχνη εξολοθρεύει ένα-ένα τα μέλη της χριστουγεννιάτικης φάτνης!Πρώτο θύμα το πρόβατο!Εθεάθη χωρίς ουρά και χωρίς πίσω πόδια...ο ιατροδικαστής υπολογίζει ότι ο υπαίτιος είναι επαγγελματίας αφού ο ακρωτηριασμός έγινε χειρουργικά αλλά άκρως βασανιστικά...υπολογίζει ότι το θύμα εξέπνευσε μετά από 2 ώρες ανυπόφορου πόνου...Οι υποψίες μας κινήθηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση...δεν είχαμε όμως πολλά στοιχεία στα χέρια μας..
Ο δολοφόνος δεν άργησε να ξαναχτυπήσει!Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες βρέθηκε κομματιασμένο το σώμα του Ιωσήφ ενώ είχε εξαφανιστεί εντελώς η μία αγελάδα...είχαμε να κάνουμε με έναν serial killer, με έναν μανιακό...ένας "Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης" φαινόταν να είχε στοιχειώσει το σπιτικό μας!Παρόλα αυτά η λύση του μυστηρίου ήταν πολύ κοντά..ο δολοφόνος είχε γίνει απρόσεκτος, άφησε ίχνη που τελικά σφράγισαν την καταδίκη του..
24 ώρες μετά ο ένοχος βρέθηκε!Η λαγνεία του για αίμα και καταστροφή τον οδήγησαν στην "Παγίδα του Νόμου"...πιάστηκε στα πράσα να μασουλάει το θείο βρέφος..Σας παρουσιάζω τον "Εξολοθρευτή", "To άνθος του κακού" αυτοπροσώπως:










Tuesday, December 06, 2005

Έγραψε ο άνθρωπος...

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν έχω το χρόνο να διαβάζω Blogs, να κάνω δηλαδή τη γνωστή περαντζάδα (παρά μόνο σε αγαπημένα μονοπάτια), σήμερα όμως έκανα τον Μεγάλο Περίπατο. Διάβασα διάφορα αλλά το καλύτερο ήταν ένα ανώνυμο σχόλιο στο blog του sexy boy νομίζω. Είχε ένα post για το piercing και αναφερόταν στο τρύπημα της κλειτορίδας (!), κάτι το οποίο τον εξιτάρει σεξουαλικά. Ανώνυμο comment: "όταν αφήσεις τις τσόντες και πας με γυναίκα, θα καταλάβεις τι είναι κλειτορίδα"-ΘΕΟΣ!!!!!!!!

Η πιο πρόσφατη πόρωσή μου!!!!!

ΤΗΕ MAGNETIC FIELDS- "ALL MY LITTLE WORDS"


"You are a splendid butterfly
It is your wings that make you beautiful
And I could make you fly away
But I could never make you stay

You said you were in love with me
Both of us know that that's impossible
And I could make you rue the day
But I could never make you stay

Not for all the tea in China
Not if I could sing like a bird
Not for all North Carolina
Not for all my little words
Not if I could write for you
The sweetest song you ever heard
It doesn't matter what I'll do
Not for all my little words

Now that you've made me want to die
You tell me that you're unboyfriendable
And I could make you pay in pain
But I could never make you stay"....